Grădina Toleranței, locul unde au avut nunta lui Pandele cu Firea și cea a lui Florin Salam! În Antalya există o oază-manifest unde stau laolaltă o biserică, o moschee și o sinagogă


Antalya este locul luminat de soare care atrage vara mii de turiști români, printre alte câteva milioane de pe mapamond, iar iarna este locul de cantonament al multor formații din întreaga lume.

Liga 1 din România se mută, practic, la 1.400 de kilometri distanță. La începutul lui 2019, 12 dintre cele 14 echipe din prima divizie românească au fost, pentru două săptămâni, oaspeții Antalyei. Iar în prezent turiștii, români sau de aievea, își pregătesc concediile pentru vara 2019 în stațiunile Belek, Kadriye, Lara și Side.
La trai bun
Într-o lume a globalizării excesive există o oază a liniștii în Belek, la 25 de kilometri de orașul Antalya, în care sunt așezate una lângă cealaltă o biserică creștină, o moschee și o sinagogă. Într-o Grădină a Toleranței – chiar așa se numește! Localizată în imediata vecinătate a hotelurilor de lux sau premium. Grădina Toleranței se vede chiar din stradă, oricine îi poate trece pragul, fără interdicții. Uneori, se oficiază și slujbe religioase. Tocmai de aceea aici au făcut nunta Gabriela Firea și Florentin Pandele, respectiv Florin Salam, cu prima soție!
Nebunia lu’ Salam

Primarul general al Capitalei și cel al Voluntariului și-au unit destinele în 2010, manelistul puțin înaintea celor doi politicieni. Dacă în privința ultimilor evenimentul a fost unul mai discret, Florin Salam a făcut show, fără număr, fără număr. S-a vorbit că nunta l-ar fi costat jumătate de milion de euro pe cântăreț – erau anii dinaintea crizei economice mondiale -, iar invitații au fost aduși cu charterele în Antalya și cazați în resorturile exclusiviste din zonă. Belek e cea mai scumpă zonă din Antalya.

«Pentru cei care gândesc cu capul lor»
Într-o lume tot…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata