Greșeala de pe invitațiile trimise de Dăncilă pentru concertul de la Ateneul Român. Ce decizie a luat premierul după ce a văzut

0


Senatorul PNL Alina Gorghiu a publicat pe Facebook invitația trimisă de premierul Viorica Dăncilă pentru concertul de la Ateneul Român, cu ocazia preluării oficiale a președinției Consiliului UE. Pe invitație, însă, s-a strecurat o greșeală. Astfel, invitaților li se cerea să confirme prezența la eveniment până pe 8 ianuarie 2018, în loc de 8 ianuarie 2019. 

“Uite prostie! Primesc azi o invitație pentru concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Președinției României la Consiliul UE. Mi se cere să confirm prezența până la data de “8 ianuarie 2018”. Oare “profesioniștii” din Cabinetul Dăncilă nu cunosc nici măcar anul în care preluăm președinția rotativă!?

Un lucru este cert: după domniile lor, am ratat să confirm prezența la concert cu un an”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Invitată miercuri seară la Antena 3, Ecaterina Andronescu a confirmat eroarea de pe invitație și a declarat că premierul Viorica Dăncilă a spus, în ședința de Guvern, că “autorul acestor invitații trebuie să plece”.

“Într-adevăr, pe invitație a apărut această nefericită greșeală. Eu vă cer scuze tuturor. Dna prim-ministru a întrebat în ședința de guvern cine a făcut și a spus că cine este autorul acestor invitații trebuie să plece. Și cred că a luat o decizie foarte bună”, a spus Ecaterina Andronescu.

Concertul de la Ateneul Român are loc joi seară, începând cu ora 20:00. Este evenimentul care marchează începerea oficială a preşedinţiei române la Consiliul UE.

În aceste zile, în București, se vor afla președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi cei 28 de comisari, care participă la ceremonia de preluare oficială a președinției Consiliului…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close