Grupul CEZ România a fost premiat cu Gold Recognition în cadrul Community Index 2020

0 9

În cadrul Community Index 2020, grupul CEZ în România a fost premiat cu Gold Recognition, pentru trei programe diferite, respectiv Cule în Lumină, Maratonul Olteniei şi Ucenic Electrician, potrivit unui comunicat al companiei, remis, marţi, AGERPRES.

„Fiind conştienţi de valoarea adăugată pe care o aduc aceste 3 proiecte ale Grupului CEZ în România comunităţilor în care operăm, ne-am încăpăţânat să le continuăm şi în 2020. Condiţiile neaşteptate cu care ne-am confruntat anul acesta ne-au motivat să fim mai creativi şi mai aplicaţi şi să creştem impactul pozitiv asupra beneficiarilor. Dedicarea celor 300 de voluntari interni CEZ şi a ONG-urilor partenere ne dă siguranţa că în 2021 putem merge cu aceste proiecte, deja de tradiţie, spre indicatori şi mai curajoşi”, a declarat Angelica Barbu, Director Comunicare & Marketing CEZ România.

Astfel, Community Index evidenţiază proiectele cu o performanţă ridicată privind strategia şi măsurarea rezultatelor, care pun mai mult accent pe aspecte precum dialogul cu stakeholderii, sustenabilitatea proiectelor şi măsurarea impactului pe termen mediu şi lung.

În contextul social, de peste 14 ani, Grupul CEZ în România se implică în proiecte care vizează domenii precum sănătate şi wellbeing, educaţie, conservarea mediului şi dezvoltarea locală.

Actual, Grupul CEZ în România este reprezentat prin 9 companii – Distribuţie Energie Oltenia, CEZ România, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development, TMK Hydroenergy Power si CEZ ESCO România.

Încă din anul 2005, Grupul CEZ este prezent pe piaţa românească, odată cu preluarea companiei de distribuţie a energiei electrice Electrica Oltenia SA.

Pe 23 octombrie, CEZ Group a anunţat că a aprobat vânzarea activelor sale din România către fondurile administrate de Macquarie Infrastructure and Real Assets („MIRA”), iar tranzacţia urmează să fie supusă spre aprobare în Consiliul Superior de Apărare a Ţării şi de către autoritatea europeană antitrust.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x