Grupul de Studii Socio-Comportamentale AVANGARDE – acreditat să facă sondaje, la nivel naţional, la ieşirea de la urne

0 10

Grupul de Studii Socio-Comportamentale AVANGARDE a fost acreditat de către Biroul Electoral Central, pentru efectuarea de sondaje de opinie la ieşirea de la urne la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 6 decembrie.

”Acreditează Grupul de Studii Socio-Comportamentale AVANGARDE pentru efectuarea de sondaje de opinie la ieşirea de la urne la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 6 decembrie, la nivel naţional”, se arată în decizia BEC de marţi.

În urma acestei acreditări, operatorii de sondaj au acces în imobilul în care funcţionează secţia de votare şi în zona de protecţie de 50 de metri a acesteia, fără a avea acces în interiorul localului de vot, precizează BEC.

Dar obligatia acestora este de a nu tulbura liniştea şi ordinea publică şi de a nu interveni în niciun mod în organizarea şi desfăşurarea alegerilor, se mai arată în decizia BEC.

Totodată, Biroul Electoral Central a acreditat şi Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS pentru efectuarea de sondaje la ieşirea de la urne, la nivel naţional.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata