Hannelore de la Insula Iubirii recunoaște ce s-a întâmplat cu ispita Andi: „Am mințit!”

Hannelore de la „Insula Iubirii” recunoaște ce s-a întâmplat cu ispita Andi. Cea mai controversată concurentă din show-ul de televiziune de la Antena 1 a recunoscut că s-a cuplat cu ispita Andi, la scurt timp după divorțul de Bogdan, potrivit cancan.ro.

Bogdan și Hannelore de la „Insula Iubirii s-au căsătorit imediat după terminarea filmărilor. Au avut parte de o nuntă de vis la Timișoara, dar la câteva luni după fericitul eveniment au decis să divorțeze și să își continue viața pe drumuri separate.

Hannelore de la Insula Iubirii a recunoscut ce s-a întâmplat cu ispita Andi

Hannelore de la Insula Iubirii recunoaște ce s-a întâmplat cu ispita Andi: „Am mințit!”

Potrivit informațiilor furnizate de Cancan, Hannelore ar fi înnoptat alături de Andi, după ce au participat la o prezentare de rochii de mireasă în Timișoara. Andi ar fi fost prezent la eveniment, iar la final ar fi plecat cu Hannelore și ar fi rămas peste noapte în acasa acesteia.

După o noapte „furtunoasă”, focoasa blondină i-ar fi mărturisit unei prietene absolut tot ce s-a întâmplat. „M-am culcat cu el. Aia e! Mă doare tare ce a făcut Bogdan. Asta m-a făcut să mă întâlnesc cu el aseară”, i-ar fi spus Hannelore prietenei sale, potrivit sursei citate.

Hannelore și Bogdan au divorțat în mare secret

“Realitatea pură și adevărată. Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce. Am ajuns la ideea că da, voi aveti dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit.  Și astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb. Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am învățat ceva important datorită «Insulei iubirii»: că viața se trăiește nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata