Hannelore si Bogdan, scandal la Insula Iubirii! Se pare ca Hannelore iar a comis-o


Telespectatorii au urmarit indeaproape cum a evoluat relatia lor, pe parcursul acestui sezon al emisiunii de la Antena 1. Cat s-au aflat in Thailanda, cei doi concurenti au avut de infruntat foarte multe provocari. In editia din Insula Iubirii 9 decembrie s-a aflat, insa, si adevarul.
Insula Iubirii 9 decembrie. Hanne a vrut sa cucereasca o alta ispita masculina!
Despre cei doi concurenti se stia deja, de cateva luni, ca s-au casatorit. Imaginile pe care cei doi le-au publicat pe retelele sociale, de la nunta, au starnit cateva controverse, dar fanii s-au bucurat. Cei doi pareau sa se fi regasit dupa experienta departe de casa.
In editia din Insula Iubirii 9 decembrie, surpriza a fost insa legata de Raul. Barbatul i-a atras atentia lui Hannelore, iar tanara a incercat sa se foloseasca de el pentru a putea sa confirme ca este in continuare o femeie foarte atragatoare! Chiar Raul a dezvaluit ca Hanne l-a cautat de cateva ori, cu multa insistenta.

„Convorbiri de cate 30 de minute initiate de ea. Au urmat multe mesaje: «Doamne, abia astept sa te vad! Mi-ai dat asa un fior in mare, ai pus mana pe mine si m-au luat gandurile». Nu vedeam de ce as continua. Nu suntem prieteni, nu ne cunoastem de-o viata. Nu mi-am dorit absolut nimic”, a marturisit Raul.
Sotia lui Bogdan i-a trimis barbatului si foarte multe mesaje, chiar dupa incheierea filmarilor. Si, asa cum era de asteptat, tocmai din pricina acelor mesaje, Bogdan si Hannelore s-au certat foarte mult, la Bonfire-ul lor final.
Hannelore si Bogdan s-au certat in editia din Insula Iubirii 9 decembrie!

Totodata, desi au decis sa se casatoreasca, intr-un final, indiferent de tot ce s-a petrecut in cadrul emisiunii, in ultima editie din Insula Iubirii 9 decembrie, filmata la 6 luni de la incheierea show-ului, cei doi s-au certat foarte tare.
La ultimul Bonfire al cuplului au mai fost invitati Andi si Maria. Pentru Bogdan nu a fost niciodata o problema sa isi asume ca simte o atractie foarte mare fata de ispita, dar…

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata