Haos la metrou, în această dimineață, din cauza unei garnituri care degaja fum în stația Dristor 1


Călătorii au fost evacuaţi, în această dimineaţă, dintr-o garnitură din care ieşea fum, în staţia de metrou Dristor 1, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bucureşti-Ilfov. La această oră, se circulă îngreunat pe Magistrala 1 (M1), stația Piața Victoriei fiind cea mai afectată, pentru că este una dintre cele mai aglomerate, la ore de vârf.

Garnitura se afla la staţia de metrou Dristor 1 (M1), ulterior aceasta fiind tractată la depou, fără alte probleme. Potrivit sursei citate, nu a existat apel la 112 pentru acest incident.

Călătorii din celelalte staţii de pe Magistrala 1 au fost informaţi de către reprezentanţii Metrorex că circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate din cauza unor defecţiuni tehnice.

Unii martori au transmis, pentru Libertatea, că anumiți mecanici anunțau călătorii că a fost vorba de o tentativă de suicid și nu de o degajare de fum.

Aglomerația este cauzată și de faptul că incidentul a survenit la o oră (09.00) în care mulți pasageri folosesc acest mijloc de transport. Mai mult, astăzi elevii şi preşcolarii au început cursurile semestrului al doilea.

Primăria Sectorului 2 vrea mai multe ieșiri la stația de metrou Pipera și o linie directă STB Obor – Pipera, pentru a reduce aglomerația din subteran
Metrorex vrea să crească frecvența metrourilor pe cea mai aglomerată magistrală
Metroul până la Aeroportul Otopeni nu este pe placul Comisiei Europene. Ce soluție propun în schimb

Citește și… Libertatea a refăcut o fotografie după 6 ani cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

 

Post-ul Haos la metrou, în această…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata