Hidroelectrica vrea să cumpere servicii medicale de testare RT-PCR a salariaţilor companiei

24

Pentru diagnosticarea pandemiei COVID-19, Hidroelectrica vrea să încheie un acord-cadru pentru servicii medicale de testare RT-PCR a salariaţilor companiei. Pentru aceasta valoarea totală estimată fiind de 3,26 milioane de lei, fără TVA, potrivit unui anunţ de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Aceste servicii medicale de testare RT-PCR sunt destinate executivului : Hidroelectrica Bucureşti, „SH Bistriţa, SH Cluj, SH Sebeş, SH Haţeg, SH Curtea de Argeş, SH Porţile de Fier, SH Rm. Vâlcea şi sediile Uzinelor Hidrocentrale menţionate în Caietul de sarcini şi sau la sediile prestatorului, după caz.”

În acest caz, procedura de atribuire este prin licitaţie deschisă, iar achiziţia implică încheierea unui acord-cadru. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 septembrie 2020, ora 15:00.

Aşadar, Hidroelectrica este cel mai mare şi cel mai ieftin producător de energie din ţară. Compania este deţinută de statul român prin Ministerul Economiei (80% din acţiuni) şi de Fondul Proprietatea (20%).

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata