Hope Medical Clinic, un concept inovator de servicii medicale

Miercuri, 23 octombrie, va avea loc inaugurarea unei noi clinici medicale, Hope Medical Clinic, un concept inedit de servicii medicale integrate, centrate pe restabilirea echilibrului și redarea sănătății fiecărui pacient. La eveniment și-au anunțat prezența personalități ca Andreea Marin, Victor Slav și Ela Crăciun, alături de top managementul celor mai mari companii prezente pe piața din România.

Echipă medicală de excepție

Dotată cu aparatură de ultimă generație, clinica se bucură de prezența unor medici de excepție, vârful medicinei din București. Prof. Univ. Dr. Mircea Penescu, șeful Secției de Nefrologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Carol Davila, Prof. Univ. Dr. Mihaela Bălgrădean, șeful Clinicii de Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”, Prof. Univ. Dr. Dan Mischianu, șeful Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Carol Davila, Prof. Univ. Dr. Maria Dorobanțu, preşedinta Societăţii Europene de Cardiologie și președinte al Societății Române de Hipertensiune, Prof. Univ. Dr. Mihaela Bartoș, șeful Secției de Medicină Internă Medicală din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, Prof. Univ. dr. Cătălina Poiana, șeful Secției de Patologie Hipofizară și Neuroendocrină a Institutului Național de Endocrinologie „C.I.Parhon” și șeful Secției de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele” sunt doar câteva dintre numele sonore care se vor asigura de bunăstarea pacienților. Hope Medical Clinic este poziționată ultra central, în Sectorul 1 al Capitalei, pe Aleea Alexandru nr. 36.

Abonamente medicale inovatoare, personalizate pentru nevoile fiecărui pacient în parte

Clinica pune la dispoziția pacienților și servicii de medicină concierge, un sistem integrat de management al pacientului,  practicat de cele mai bune clinici la nivel internațional, care permite eficientizarea călătoriei medicale a pacientului. De asemenea, pacienții au acces în permanență la dosarul medical, în format securizat.

Opinie secundară de la cei mai buni experți la nivel mondial, în maximum 24 de ore

Hope Medical Clinic colaborează numai cu experți la cel mai înalt nivel și poate oferi, în cazul necesității de opinii secundare într-un caz medical, expertiză internațională de de top, fiind în strânsă colaborare cu universități și institute de cercetare de renume mondial ca Johns Hopkins din SUA sau International Neuroscience Institute din Hanovra, Germania.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata