Horia Grama (PSD Covasna): După trecerea în opoziţie nu am înregistrat fluctuaţii, însă am scăpat de câţiva oportunişti

0

Preşedintele PSD Covasna, Horia Grama, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că organizaţia pe care o conduce nu a înregistrat „fluctuaţii” după trecerea în opoziţie, însă a scăpat de câţiva „oportunişti”.

Acesta a menţionat, totodată, că până la finele acestei luni vor fi organizate alegeri interne pentru conducerea filialei judeţene şi că intenţionează să candideze din nou pentru funcţia de preşedinte, pe care o deţine din anul 2006.

„PSD se pregăteşte pentru conferinţa extraordinară care va fi undeva la sfârşitul lunii februarie, unde se vor alege forurile de conducere ale partidului şi, bineînţeles, vor fi mai multe puncte pe ordinea de zi, va fi modificat statutul, îmbunătăţit şi, în acest sens, şi noi, la nivel judeţean, o să avem o conferinţă extraordinară la sfârşitul lunii ianuarie, în care ne vom alege conducerea judeţeană, în speţă preşedintele şi vicepreşedinţii. (…) Îmi voi depune candidatura pentru funcţia de preşedinte, mă simt încă în deplinătatea capacităţilor să activez în continuare. (…) Eu sunt convins că PSD îşi va găsi resursele să renască, să reînvie, să redevină forţa politică cea mai puternică din ţară şi eu sunt absolut convins că la alegerile locale vom avea rezultate foarte bune şi, implicit, la alegerile parlamentare. Dacă actualii guvernanţi continuă cu degringolada asta, să conducă cum au condus până acum, nu fac decât să ne ajute foarte mult în acest sens”, a declarat Horia Grama.

Potrivit acestuia, după alegerile interne, PSD Covasna se va concentra pe pregătirea candidaţilor pentru viitoarele alegeri locale, având ca obiectiv principal păstrarea posturilor de primari obţinute la scrutinul anterior.

„Organizaţia judeţeană Covasna a fost întotdeauna o organizaţie unită, indiferent de contextul care s-a aflat partidul şi aici mă refer la faptul că dacă am fost în opoziţie nu am avut fenomene de…

Sursa News 24

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close