Horoscop 2019. Care este luna norocoasă a fiecărei zodii, în acest an

Conform horoscopului anului 2019, există o lună norocoasă pentru toți nativii zodiei în acest an. E drept că fiecare are o stea norocoasă sau norocul și-l face omul cu mâna sa, depinde de cum gândește fiecare, însă, pentru cei care mai cred și în astrologie, în modificările care se arată în horoscop, norocul vine de această dată cu luna, una plină de bine.

Horoscop 2019. Care este luna norocoasă a fiecărei zodii

Cert este că toți avem o perioadă mai bună decât alta, una în care funcționăm mai bine, în care suntem mai binedispuși, poate chiar și mai lucizi și realiști. Iar, dacă vrei să știi în ce perioadă ești o variantă mai bună, citește mai jos.

Horoscop 2019. Care este luna norocoasă a fiecărei zodii, în acest anCu toții avem o perioadă mai bună decât alta, una în care funcționăm mai bine, în care suntem mai binedispuși, poate chiar și mai lucizi și realiști

Berbec

Luna norocoasă a nativilor zodiei Berbec este august. În acea perioadă, aceștia reușesc să ducă la bun sfârșit toate proiectele, se implică mai mult ca niciodată în tot felul de activități și evoluează profesional.

Taur

Pentru Tauri, martie este perioada în care acestora le merge bine. În această lună ating apogeul în dragoste și chiar trec la o altă etapă, una mai profundă. Oricum ar fi, cert este că în martie norocul în dragoste nu îi ocolește.

Gemeni

Aprilie este luna perfectă pentru Gemeni. Ea vine cu vești bune din toate punctele de vedere, iar dacă aprilie îi găsește singuri, atunci își pot găsi jumătatea.

Rac

Septembrie aliniază planetele pentru nativii zodiei Rac. Aceștia realizează tot ce și-au propus, trăiesc momente care le taie răsuflarea și, mai mult, au parte de clipe în care se simt de parcă au renăscut.

Leu

Februarie este luna Leilor! Nativii zodiei au gânduri legate de materializare, și fac eforturi pentru a-și aduce visele cât mai aproape de realitate.

Fecioară

În iunie, nativii zodiei Fecioară își regăsesc stabilitatea, rezolvă…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata