Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18-24 martie. Leii vor investi în viitor

Conform horoscopului pentru săptămâna 18-24 martie 2019 prezentat de astrologul Camelia Pătrășcanu, la Antena 3, nativii zodiei Leu vor investi în viitor, iar Peștii sunt hotărâți să își crească veniturile. De asemenea, printre cei vizați de astre mai sunt și nativii zodiei Berbec.

Horoscop prezentat de astrologul Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18-24 martie 2019

Aceștia, în săptămâna care intră în decada a doua a lunii martie, trebuie să muncească mai mult ca de obicei. În plus, este o perioadă în care Mercur intră în regrograd, ceea ce va modifica atitudinea zodiilor, dar și contextele. Potrivit astrologului Minerva, perioada aceasta nu e buna pentru mai nimic: pentru dat bani, aciziționat noutăți, comunicare, dragoste. În definitiv, pentru a trece cu bine peste toate, trebuie să fim prudenți, calculați și diplomați.

Nativii zodiei Leu vor investi în viitor

Berbec

Berbecii trebuie să muncească mult, în special marți și miercuri. E o lună plină, care vizează direct relațiile, de orice fel ar fi ele.

Taur

Nativii zodiei Taur doresc să încheie un proiect, au lucruri mari de realizat, îndeosebi marți și miercuri. Luna vizează, din păcate, multă muncă și supărări.

Gemeni

Gemenii au și ei o săptămână plină ochi. Mercur în retrograd vizează cariera. Aceștia își recapătă optimismul și încrederea, însă trebuie să fie atenți la greșeli.

Rac

Informațiile sau propagarea lor vă vor da bătăi de cap. Se pare că vorbiți ce nu trebuie, așa că mare grijă, căci poate aprinde un foc ce se poate stige greu.

Leu

Leii lasă în urmă trecutul, compromisurile și se gândesc cu veselie la viitor. De joi încolo, soarele va fi în Berbec, ceea ce îi va ajuta să își gândească mai bine planurile de viitor.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară au Mercur în retrograd în zona relațiilor personale. Aceștia se simt priviți de mulți ochi, dar se și lasă…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata