Horoscop Mariana Cojocaru pentru 2019: zodiile care vor plăti pentru păcatele din trecut

Anul 2019 bate la ușă, iar cei mai mulți dintre români se întreabă cum le va merge anul viitor. “Vor avea probleme de sănătate”, “Își vor întâlni sufletul pereche?”, “Își vor schimba jobul și vor câștiga mai mulți bani”, “Vor călători mai mult?” sau  “O vor duce din eșec în eșec?” – sunt doar câteva dintre întrebările la care își caută încă de pe acum răspuns. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a tras concluziile după ce a analizat fiecare zodie în parte și a dezvăluit ce le va aduce 2019, potrivit horoscopului.

Potrivit declarațiilor făcute de Mariana Cojocaru, nativii unor zodii vor plăti pentru păcatele din trecut. Și asta pentru că, nu-i așa: în viață, culegi ceea ce semeni. Această lege mai este cunoscuta si ca “Legea cauzei sși a efectului”. Ceea ce dăm Universului, primim înapoi. Dacă ceea ce ne dorim este iubire, pace, prietenie, fericire, atunci este nevoie să fim iubitori, să trăim în pace, advărați prieteni, fericiți.

Horoscop 2019 – Mariana Cojocaru, sfaturi utile pentru toate zodiile

Berbec – în viitorul apropiat sunt aspecte extrem de importante și asta pentru că structura destinului s-a schimbat complet; Axa Destinului (soarta) a intrat în Capricorn și Rac. Sunt vești neplăcute și pentru Săgetători: Mercur este retrograd în zodia voastră. În plus, pentru nativii Berbec urmează o perioadă decisivă atât în plan profesional, cât și pe cel personal (familie – karma de pe astrograma voastră e importantă). Din păcate, urmează dispute sentimentale.

Taur – vor ieși dispute la job, pentru că Mercur este retrograd în Zodia CenTaurului (Săgetător). Sfatul de urmat: nu-i lăsați pe cei din jur să vă domine, ascundeți coarnele proverbiale. Toate astea în ciuda faptului că atmosfera de la muncă va fi ca-ntr-un ring de box. Dacă nu vă convin anumite comentarii de-ale colegilor, arătați-le cu grație cât sunteți de…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata