Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17-23 martie. Taurii au parte de oprtunități la locul de muncă

Mariana Cojocaru prezintă horoscopul pentru săptămâna 17-23 martie. Cunoscutul astrolog îți spune ce ți-au rezervat astrele în următoarea perioadă. Taurii s-ar putea bucura de noi oportunități la locul de muncă, iar fecioarele riscă să intre în dispute inutile.

Horoscop Maria Cojocaru 17-23 martie

De asemenea, Gemenii vor avea parte de momente dificile. Nativii acestei zodii sunt atenționați să aibă mare grijă atât la intențiile celor din jur, cât și la sesizările de orice fel venite din partea acstora. Fecioarele nu stau nici ele foarte bine, mai ales în plan sentimental.

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru îți spune ce surprize ți-au rezervat astrele în săptămâna 17-23 martie, perioadă care se anunță destul de dificilă pentru o parte dintre nativi. Ultima parte a lunii martie poate aduce nevoia luării unor decizii importante.

 

Ce ți-au rezervat astrele în perioada 17-23 martie

Berbec

Nativii din Berbec trebuie să fie atenți. În următoarea perioadă ar putea apărea o serie de tensiuni la locul de muncă. Nu este exclus să întâmpinați și unele probleme de sănătate. Sfatul astrologului este să evitați disputele inutile

Taur

Taurii ar putea avea parte de noi oprtunități în plan profesional. O avansare, sau un proiect nou care se va dovedi de bun augur pentru voi, orice ar fi, priviți cu optimism spre viitor. Nu neglijați nici sănătatea în această perioadă.

Gemeni

Nativilor din Gemeni le  este recomandat să dedice aceste zile relaxării și redobândirii bunăstării spirituale. Nu este exclus să apară unele câștiguri bănești care să vă bucure, însă nu cheltuiți totul din prima.

Rac

Racii sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție problemelor de sănătate. Nu amânați tratarea anumitor afecțiuni care s-ar putea agrava ulterior. De asemenea, nu este exclus să apară anumite tensiuni la locul de muncă.

Leu

Pe nativii din Lei îi așteaptă o perioadă în care trebuie să-și…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata