Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 18-24 martie: Balanța primește cadouri

Mihai Voropchievici a indicat ce arată runele pentru cei 12 nativi ale horoscopului. Cunoscutul astrolog a dezvăluit totul în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.  „Zodiile de pământ, dar și Racul și Scorpionul sunt cele care în viață aleg banii în locul dragostei”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbăta aceasta, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3. În acest context este vorba despre Taur, Fecioară, Capricorn, alături de Rac și Scorpion, zodii care iubesc banii.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 18-24 martie: Leii își pierd răbdarea

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce îi spun runele despre cele 12 zodii. Astrologul pare că are vești bune pentru mai mulți nativi. Află dacă ești printre ei sau dacă ai ghinion în săptămâna 18-24 martie.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 18-24 martie

Berbec

Are o săptămână în care să își consolideze poziția, în special în mediul social. Vă deranjează în perioada 18-24 să nu fiți apreciat de lume.

Taur

Are o săptămână explozivă și deosebită. Se parer că aveți o stare de bine și, în special,  sunteți foarte pozitiv, cum nu ați mai fost de mult.

Gemeni

Vor o dragoste fierbinte, nouă. Pentru cei cu cuplu, se leagă lucrurile mai tare. Aacum este momentul să ieși la întâlniri și să îți găsești partenerul perfect.

Rac

Săptămâna asta este plină de beneficii. Ești cel mai norocos din zodiacul pentru săptămâna 18-24 martie.

Leu

Din păcate, este o săptămână mai anevoiasă. Răbdarea este pusă la încercare care trebuie să vă probeze.

Fecioara

Este în așteptarea unei schimbări foarte importante. Fiți pregătiți pentru aceasta, are un efect care se va întoarce.

Balanță

Cineva îi va trimite un cadou. Ești fericitul norocos care va primi exact ceea ce-și dorește. Bucură-te cum știi mai bine.

Scorpion

Sunt puși pe bătălie, pe ceva dispută mai mare. Fiți temperați,…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata