Horoscop săptămânal 28 ianuarie-3 februarie: o zodie este greu încercată

Astrele spun în horoscopul săptămânal pentru perioada 28 ianuarie-3 februarie pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Se pare că săptămâna 28-3 2019 are parte de multe evenimente astrologice cu u impact mare prin Mercur, planeta comunicării și Jupiter, planeta beneficiilor mari și a expansiunii.

„Cu toată știința ta, îmi poți spune cum și de unde vine acea lumină în suflet? Sufletul, ca și trupul, trăiește prin ceea ce îl hrănește.Prin vindecarea sufletului, uneori, și trupul poate fi vindecat. Ioan al lui Dumnezeu”, sfătuiesc astrele.

Horoscop săptămânal pentru 28 ianuarie-3 februarie

Astrele vorbesc despre evoluția zodiilor

Berbec

Cei care sunt născuți sub acest semn au parte de câteva sume frumoase.Este posibil ori să ți se rotunjească veniturile, ori ca cineva să îți returneze o datorie. Începi o perioadă care este strâns legată de studii și interviuri pentru muncă. Ai câteva decizii de luat în privința relației tale cu persoana iubită.

Taur

Săptămâna cuprinsă între 28-3 va fi strâns legată de emoții și trăiri puternice. Din păcate, vei avea câteav zile în care vei avea deziluzii și te vei simți neîmplinit. Nemulțumirile tale parcă ating punctul maxim. Din fericire, pe plan financiar ești foarte bine. AI muncit mult pentru ce ai.

Gemeni

Unele sarcini se pot dovedi anevoioase, suprasolicitante, iar unele proiecte pot lua o traiectorie dezamăgitoare pentru superiori. Tot acest context profesional s-ar putea să aibă un impact negativ asupra stării de sănătate, motiv pentru care odihna, activitățile detensionante și alimentația sănătoasă ar trebui să le devină aliat încă din prima zi a perioadei analizate.

Rac

Racii se simt împliniți. Au parte de schimbări în bine, iar toate problemele pare că se rezolvă de la sine. În weekend au dorința de a se distra la maximum și de a cheltui…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata