Ilie Ciuclea,patron Daco Getica: Simțeam că ne făceam de râs

120

 Ilie Ciuclea, patronul lui Daco-Getica, a dezvăluit care au fost câteva dintre motivele care l-au determinat să retragă echipa din Colentina din Liga 2.

Daco-Getica Bucureşti a trimis înştiinţare, săptămâna trecută, către Federaţia Română de Fotbal că se retrage din campionatul Ligii 2 după 13 etape disputate în acest sezon: „Vă spun foarte sincer că mie îmi place performanța, iar eu pun mare accent pe creșterea copiilor de la noi din pepinieră. Vârful nostru de formă a fost scoaterea pe piață a lui Ciprian Tătărușanu. L-am mai avut și pe Ciprian Petre, un alt fotbalist care a jucat ani buni în Liga 1, dar acum nu se mai putea merge mai departe.

Simțeam că ne făceam de râs și nu doream să mâncăm bătaie prin Liga a doua cu 7-2 sau nu mai știu eu ce scoruri. Nici jucătorii nu mai aveau încredere în forțele lor. În plus, lupta prin Liga 2 nu mi se pare corectă. FRF trebuie să facă două campionate în Liga a doua. Unul în care să joace echipele susținute de Primării, iar un alt campionat susținut de patroni. Nu se poate pentru unii mumă, iar pentru alții ciumă.

Când am ajuns în Liga 1 m-am trezit cu un mare proces pe cap, știți și voi foarte bine procesul pe care l-am avut cu acea doamnă pentru terenul din baza noastră din Colentina. M-a dezamăgit și faptul că am avut la echipă jucători mercenari. Am greșit stategia cu unele transferuri, dar nu mai contează. Au venit, s-au făcut că joacă, au luat banii și au plecat. Nici nu am dorit să devin un Gigi Becali. Eu nu aveam forța lui de a mă certa cu toată lumea. Mi-ar fi plăcut ca acest club să fie preluat cu adevărat de Mirel Rădoi, atunci când au fost unele discuții de vânzare.

Dar acum am decis să ne concentrăm doar pe creșterea copiilor noștri din academie, iar după ce Marius Baciu a ajuns la Turris Măgurele noi am încheiat o convenție. Cele mai bune produse ale noastre de la academie vor avea întâietate de transfer la Turris Măgurele”, a spus Ciuclea, pentru ProSport.

Sursa: News24.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata