Impact Developer & Contractor a semnat două contracte de credit ipotecar cu First Bank

Foto: playtech.ro
0 182

În domeniu imobiliar, Impact Developer & Contractor a semnat două contracte de credit ipotecar, pentru investiţii imobiliare, respectiv pentru finanţare TVA, cu First Bank, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Iar contractele de credit au fost semnate în data de 5 februarie 2021.

Astfel, un contract de credit încheiat de către societate, în sumă de peste 5,92 milioane euro, va fi utilizat în vederea edificării blocurilor Z1, Z2 şi D6 din cartierul Greenfield Băneasa, prin trageri succesive în funcţie de evoluţia construcţiilor, data scadenţei finale fiind de 30 de luni de la data semnării acestui contract de credit.

Iar al doilea credit contractat de către societate, în sumă de 4,5 milioane lei, va fi folosit pentru finanţarea TVA-ului costurilor hard şi soft aferente edificării blocurilor Z1, Z2 şi D6 din cartierul Greenfield Băneasa. Facilitatea este acordată pentru o perioadă de 24 de luni începând cu data semnării acestui contract de credit.

În vederea garantării obligaţiilor asumate prin contractele de credit anterior menţionate, societatea a constituit, în favoarea First Bank, o serie de garanţii.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata