În ce stare se află Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Ce i-au zis medicii

Actrița Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer anul acesta și a fost operată de urgență în luna februarie. În prezent face chimioterape în Franța fiind la jumătatea celor 6 luni de tratement. Cântăreața a trecut prin clipe grele în ultimele luni având mai multe probleme de sănătate.

Rona Hartner se simte bine și se poate bucura de vremea frumoasă

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și luna februarie. Medicii români au intervenit imediat și au extirpat tumoarea în totalitate. Ulerior, actrița a mai suferit o intervenție chirurgicală în Franța și face în prezent chmioterapie. Rona Hartner este bucuroasă că au trecut 3 luni de când face aceste tratament și se simte mult mai bine.

Medicii din Franța i-au dat o veste bună și cântăreața a ținut să le împărtășească fanilor acest lucru. Actrița a vorbit într-un video pe contul său de socializare de pe Facebook despre faptul că are voie să stea la soare, să înoate și să se bucure de vremea frumoasă de pe Costa de Azur. „Am voie să mă expun în sfârşit la soare. Adică un pic aşa, nu prea mult. Şi sunt pe malul mării la mine acasă. După ce am trecut prin foarte multe încercări, văd că Dumnezeu îmi permite să mă şi odihnesc un pic. Sunt la câteva zile după chimioterapie şi mă simt bine. Aşa că merg la mare. Am voie să înot, adică îmi prinde foarte bine aerul ăsta curat, salin.”, a declarat actrița.

Cântăreața le-a arătat fanilor marea ”de acasă”, cerul de azur și peisajul super de pe Coasta de Azur. „E nebunie. Sunt 34 de grade de o săptămână şi nu am nicio şansă să stau pe acasă. Asta e clar! Sunt ciufulită! Abia am ieşit din apă. Îmi pare rău! Sunt foarte ciufulită, dar nu am ce să fac. Asta este. Haideţi să vă arăt un pic marea. Ce frumoasă este în perioada asta! În Coasta de Azur şi marea şi cerul sunt de azur şi totul este de azur de fapt. Aşa că de aceea Coasta de…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata