În perioada 11-13 septembrie, la Cluj-Napoca se va desfăşura Festivalul Stradal WonderPuck

73

În oraşul Cluj-Napoca, cei mici şi cei mari sunt aşteptaţi cu 26 de evenimente şi spectacole de păpuşi la ediţia din 2020 a Festivalului Stradal WonderPuck, care va avea loc în perioada 11-13 septembrie.

„Clujenii sunt aşteptaţi vineri, 11 septembrie, de la ora 16,30, la deschiderea oficială a celei de-a patra ediţii a Festivalului Stradal WonderPuck, în Piaţa Unirii. Programul general al manifestării cuprinde 26 de evenimente pentru cei mici şi cei mari, de la spectacole de teatru de păpuşi, la spectacole itinerante, statui vivante, teatru pe roţi, concerte sau proiecţii. În acest an, participarea la eveniment presupune respectarea unor reguli şi norme speciale”, se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de Teatrul de Păpuşi Puck din Cluj-Napoca.

Evenimentul se deschide cu păpuşi gigant în participarea artiştilor de la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri” din Craiova, Magic Puppet (Cluj-Napoca), Teatrul pe roţi din Arad, Pukima (Polonia-România), precum şi de la Teatrul de Păpuşi „Puck” din Cluj-Napoca.

Pentru toate evenimentele WonderPuck 2020 accesul se va face pe baza rezervării de bilete cu valoare zero, pe site-ul WonderPuck, (https://www.wonderpuck.eu/program-wonderpuck/ ).

În prezent, din cauza pandemiei de coronavirus, numărul maxim de spectatori la un spectacol va fi de 300 în Piaţa Unirii, 70 în curtea Muzeului de Artă, iar în cea a Muzeului de Istorie de 50 de spectatori.

În ediţia din anul acesta, care este cea de-a patra ediţie a Festivalului Stradal WonderPuck este organizată de Teatrul de Păpuşi „Puck” din Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj, Primăria municipiului Cluj-Napoca, ESUA Asociaţie Culturală Româno-Germană, Asociaţia „Prietenii lui Puck”, Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN) şi Clubul Lions.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata