Incendiu puternic în Babadag. Mai multe locuinţe au fost distruse

Incendiu devastator în județul Tulcea. Patru locuințe din Babadag au fost cuprinse de flăcări, iar focul a fost pus intenționat. În acest moment polițiștii îl caută pe piroman.

Astfel că, mai multe locuinţe din Babadag au fost distruse într-un incendiu, marţi dimineaţa. Pompierii tulceni au intervenit după un apel la 112, în jurul orei 03.40.

“În scurt timp după alertare, zece salvatori ai Staţiei de Pompieri Babadag au ajuns la faţa locului cu două autospeciale de stingere, unde au observat că incendiul se manifesta de fapt la patru locuinţe. În tot acest timp, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea a fost trimis în sprijin un echipaj format din patru subofiţeri cu o autospecială de stingere de capacitate mare. S-a intervenit pentru a se limita extinderea flăcărilor la locuinţele învecinate şi s-a reuşit în timp operativ ca incendiul la a patra locuinţă să fie lichidat iar în mai puţin de jumătate de oră de la primirea apelului”, a transmis ISU Tulcea.

În urma incendiului, două locuinţe au fost distruse de flăcări, o a treia a fost afectată parţial, iar la a patra casă a ars numai o mică suprafaţă din acoperiş.

“Intervenţia pompierilor a fost una dificilă şi cu risc mare de propagare a incendiului deoarece casele din acea zonă a oraşului sunt foarte apropiate una de alta, iar pompierilor le-a fost destul de greu să localizeze şi să oprească la timp extinderea flăcărilor”, a mai declarat ISU Tulcea.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata