Info trafic sâmbătă, 15 decembrie 2018! Anunțul Poliției Române! Cum se circulă în România în condiții de iarnă

Iarna capricioasă care s-a dezlănțuit asupra teritoriului țării noastre le scoate peri albi șoferilor. Pe unele șosele, utilajele de deszăpezire nu fac față fulgilor de nea care se aștern ca un covor de cristal imediat ce acestea trec cu lama. Oficialii din Poliția Română îi avertizează pe cei care se urcă la volan în această perioadă să adapteze viteza la condițiile de drum, mai ales că meteorologii au anunțat clar că în zonele în care nu ninge va fi polei. Din nefericire, pe un drum din județul Timiș s-a înregistrat un accident în această dimineață.

Potrivit reprezentanților Poliției Române, după incidentul rutier de pe DN 59, la kilometrul 19, între localităţile Şag şi Jebel, judeţul Timiş, circulaţia s-a desfășurat pe un fir alternativ. În urma impactului puternic dintre un autoturism şi un autocamion, două persoane s-au ales cu răni ușoare. Vă reamintim că 19 județe din România se află până mâine sub cod portocaliu și galben de ninsori și viscol.

Anunțul făcut de Poliția Română azi, 15 decembrie 2018

După o noapte în care a nins peste România, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a spus că în această dimineață, se circulă în condiţii de iarnă în toate cele 19 judeţe aflate sub atenţionare cod Galben şi cod Portocaliu de ninsori. Oficialii au mai spus că, deocamdată, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din această cauză.

Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, traficul a fost restricţionat pe prima bandă, la kilometrul 72, pe sensul către Capitală, din cauza unui autotren derapat. În jurul orei 09:00, circulația a fost reluată.

“Pentru reducerea riscului de a fi surprinşi sau blocaţi în trafic, le recomandăm conducătorilor auto să se informeze înainte de a porni în călătorie despre situaţia drumurilor pe traseul pe care intenţionează să se deplaseze, să nu plece dacă nu au…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata