INFOTRAFIC: Circulația în zona Catedralei Mântuirii Neamului

Cu ocazia evenimentelor legate de sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, circulația va suferi modificări. Însă, pe unde nu pot trece șoferii și ce autobuze au traseele schimbate azi, 25 noiembrie? Cu șase zile înaintea sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, un alt eveniment aduce toți creștinii în Capitală, cu ocazia sfințirii Catedralei Naționale, așa că, pentru asta, Poliția Rutieră a impus restricții de circulație în zona cu pricina, iar STB a anunțat că unele trasee se vor modifica.

Programul pentru azi, duminică, 25 noiembrie începe la ora 08:00 o dată cu săvârșirea slujbei Acatistului Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina în Catedrala Mântuirii Neamului, De la ora 09:00 va începe slujba de sfințire a Altarului Catedralei. Și, o dată ce se va încheia, se va citi Actul de sfințire. De la ora 10:30 începe Sfânta Liturghie, care se va săvârși în interiorul Catedralei Naționale. Începând cu ora 13:00, vor fi aduse spre închinare racla cu Cinstita Mână a Sfântului Apostul Andrei și cea cu moaștele Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina, care vor fi amplasate la ieșirea din Sfântul Altar al Catedralei Mântuirii Neamului.

Circulația în zona Catedralei Mântuirii Neamului- restricții rutiere și trasee STB modificate

Și, pentru că la ceremonia religioasă sunt așteptați aproximativ 30.000 de oameni, mulți dintre aceștia venind din diferite colțuri ale țării, cu mașini sau autocare, Poliția Rutieră a impus anumite restricții în intervalul 06:00-20:00. Așadar, în intervalul numit, traficul rutier va fi restricționat pe arterele:

banda I și II de pe Splaiul Independenței, segmentul curpins între Pod Operă și Pod Națiunile Unite, din sensul de mers dintre Pod Operă către Pod Națiunile Unite
Libertății, tronsonul curprins între Splaiul Independenței și Rond Coșbuc
Unirii, segmentul cuprins între Bd I.C. Brătianu până la intersecția cu Bd. Libertății; Națiunile Unite
Tudor…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata