InnovX-BCR demarează în 2021 cu afaceri de peste 50.000 de euro

0 104

În programul afacerilor din tehnologie, InnovX-BCR,  lansează programul de înscrieri pentru anul 2021, cu prima grupă – Grinders – dedicată antreprenorilor cu cifră de afaceri sau finanţare atrasă între 50.000 de euro şi 500.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă al Băncii Comerciale Române (BCR), transmis joi AGERPRES.

În anul 2021, acceleratorul InnovX-BCR va fi împărţit în trei grupe, iar start-up-urile care îşi doresc să participe la program vor putea aplica în funcţie de valoarea cifrei de afaceri sau a finanţării atrase.

Astfel, pe lângă grupa Grinders, vor începe înscrierile şi pentru grupa Startups, cu valoarea cifrei de afaceri sau a finanţării atrase între 500.000 de euro şi un milion de euro, şi grupa Scaleup – dedicată afacerilor de peste un milion de euro. Antreprenorii selectaţi vor parcurge un program de accelerare care va dura şase săptămâni.

Iar data limită de înscriere online, pentru afacerile din categoria Grinders este 5 martie 2021, în timp ce pentru Startups este 16 iulie 2021, iar pentru Scaleups va fi 29 octombrie 2021.

În urma selecţiei finale, companiile vor participa în Programul de accelerare după cum urmează:

-maximum 20 companii Grinders în perioada 15 martie – 22 aprilie 2021;

-maximum 20 companii Startups în perioada 26 iulie – 22 august 2021;

-maximum 20 companii Scaleups în perioada 8 noiembrie – 16 decembrie 2021.

Astfel, programul virtual de accelerare de şase săptămâni al InnovX-BCR va fi unul intensiv, structurat din trei programe educaţionale paralele dedicate diferiţilor membri ai start-up-urilor în funcţie de responsabilităţi:

-CEO – Program de educaţie financiară şi de business în vederea atragerii de finanţări de tip grant şi equity;

-CIO – Program educaţional de inovare şi

-CTO – Program educaţional dedicat tehnologiilor emergente.

Acceleratorul este un proiect realizat în parteneriat cu UiPath, Microsoft, Startup Grind, Modex, Mindspace şi ELITE, iar BCR acoperă costurile pentru toate bursele alocate antreprenorilor din acest proiect, cursurile şi costurile logistice.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe.

În România, BCR este banca nr. 1 pe piaţa tranzacţiilor bancare, cu reţea naţională formată din 1.830 de bancomate, 12.700 POS-uri şi servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking şi E-commerce.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata