Întâlnire Dragnea – Tăriceanu, la Parlament

0

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Călin Popescu-Tăriceanu şi Liviu Dragnea, au avut o întâlnire luni, la Palatul Parlamentului.

Tăriceanu a venit la biroul preşedintelui Camerei, după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a avut o întâlnire, la rândul său, cu Dragnea.

Întâlnirile au loc în contextul în care Comitetul Executiv Naţional al PSD este convocat marţi, de la ora 17,00, la Parlament, pentru stabilirea noilor propuneri pentru ministerele Dezvoltării şi Transporturilor.

"Vom avea un Comitet Executiv Naţional în care vom discuta şi despre propunerile pentru ministerele Dezvoltării şi Transporturi după 87 de zile în care domnul Werner Klaus Iohannis i-a refuzat în mod repetat, fără niciun motiv, pe colegii noştri Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici. După retragerea acestora, pentru a debloca situaţia, suntem nevoiţi să ne hotărâm asupra altor doi colegi pentru aceste două portofolii", a precizat, luni, pentru AGERPRES, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu. El a menţionat că premierul Viorica Dăncilă va face propuneri pentru aceste portofolii, care vor fi discutat în CExN. AGERPRES/(AS – autor: Alina Novăceanu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Gabriela Badea) 

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata