Întâlnirea Klaus Iohannis-Theresa May a fost anulată. Guvernul britanic discută încă textul acordului de retragere a Marii Britanii din UE

0 114

Întâlnirea Klaus Iohannis-Theresa May a fost anulată. Guvernul britanic discută încă textul acordului de retragere a Marii Britanii din UE, iar premierul britanil Theresa May se află încă în şedinţă.

Administraţia Prezidenţială a transmis, miercuri seară, că întrevederea Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, doamna Theresa May, programată pentru data de 14 noiembrie 2018, la solicitarea premierului britanic, nu va mai avea loc din motive obiective, ce țin exclusiv de partea britanică, având în vedere faptul că ședința de Guvern pentru a aproba textul acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană este încă în desfășurare.

Președintele României și soția sa efectuează o vizită de stat în Marea Britanie, iar cu această ocazie va participa și la se află într-o vizită de stat în Marea Britanie, iar cu această ocazie vor participa și la evenimentul dedicat împlinirii vârstei de 70 de ani.

În agenda preşedintelui, la ora 17.00, ora României, preşedintele urma să sosească la Cabinetul Prim-ministrului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord şi să aibă o întrevedere cu Prim-ministrul Theresa May.

În cursul serii, începând cu ora 21.45, cuplul prezidențial român va participa la evenimentul dedicat împlinirii vârstei de 70 de ani de către Alteța Sa Regală Charles, Prinț de Wales.

Prințul Charles, un mare prieten al României, împlinește astăzi 70 de ani. El este primul în ordinea succesiunii la tron, iar atunci când va deveni rege, după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a, va pune capăt unei perioade de aşteptare mai lungi decât în cazul tuturor predecesorilor săi ajunşi pe tronul Marii Britanii, o monarhie cu o istorie de peste 1.000 de ani.

Citeşte şi: Avertismentul meteorologilor: vremea se va răci în următoarele zile. În ce zone din țară va ninge

Post-ul…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x