Internauţii s-au dezlănţuit, după ce deputatul PSD Florin Manole s-a plâns că a fost ameninţat în secţia de poliţie: „Mizeriile astea se întâmplă din cauza voastră!”

Vald de comentarii pe pagina de Facebook a deputatului PSD Florin Manole, după ce s-a plâns că a fost ameninţat într-o secţie de poliţie, de faţă cu poliţistul. Aceştia îi reproşează că, în calitate de parlamentar PSD, a votat modificările la legislaţia penală.  Şi Marian Godină a comentat la postarea acestuia. Poliţistul a scris: „Amnistie și grațiere”.

Postarea parlamentarului avea, la câteva ore după publicare, peste 500 de comentarii şi peste 100 de share-uri.

„Bine ai venit în lumea reală pesedist obedient. Mizeriile astea se întâmplă din cauza voastră. Data viitoare sincer îți doresc și mai rău de atât, sa ai parte de unul din tâlharii eliberați de voi. Hai ia cu pâine și sictir!”, i-a scris o internaută deputatului PSD.

„Eu zic să-i bati pe ăia si sa le furi tot ce au prin buzunare. Şi pe urmă doar votezi amnistia și grațierea, coț la coț cu colegii tăi din grupul infracțional organizat psdragnea. Simplu, nu? Retardatilor, voi dați drumul golanilor din pușcării, voi relaxați legile în favoarea agresorikor, acum tot voi va plângeți, ipocriți comuniști ce sunteți? (da, manole, mai ales tu, virgină psd) Ia vezi, poate ai vreo rudă prin spitalele jefuite tot de politrucii voștri, poate descoperi jegul, bacteriile și infecțiile nozocomiale, care nu țin cont că x sau y are pile în parlament”, a mai scris un alt internaut.

Un alt internaut l-a întrebat pe deputat în ce calitate a mers la secţia 1 de Poliţie.

„Apreciez grija dvs pentru drepturile unui om, indiferent cine este el”, i-a răspuns Florin Manole, arătând că „orice om are dreptul să îşi sune rude, avocati etc”.

„Data viitoare când votați legi gândite de mult iubitul vostru conducător beliți bine ochii”, l-a sfătuit…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata