Interviu cu Andi Moisescu. Detaliile din viața profesională și personală a râvnitului jurat „Românii au Talent”

321

Toată lumea îl știe pe haiosul Andi Moisescu din emisiunea proprie „Apropo TV” de pe ProTV, din care rămânem cu informații noi și replici marcante dar și din juriul de la „Românii au Talent”, acolo unde s-a făcut cunoscut prin diplomația și carisma cu care analizează fiecare concurent și număr. Am dorit așadar să aflăm mai multe detalii din viața lui, atât pe plan profesional cât și familial. Așa a luat viață acest interviu memorabil

Îți este dor de lumea radioului? Ce anume te-a atras cel mai mult la jobul acela (director de programe)? Care este postul tău de radio preferat acum?

Mi s-a făcut dor de pus muzică aşa cum simt şi cred eu, recunosc. Şi am şi început să fac asta, mai nou, din când în când, în locaţii alese. Asta m-a atras întotdeauna şi la radio. Sigur, pe vremea când puneam eu muzica şi nu un soft, după o regulă anume. Funcţiile nu m-au emoţionat niciodată. Le-am considerat colaterale. La radio îmi place ideea de a putea spune şi pune ce crezi. Probabil de-asta acum mai ascult doar anumite radiouri online.

Cum te-ai schimbat de când te afli în lumea televiziunii? Ai primit vreo lecție de viață din această direcție?

Aş putea scrie cărţi despre lecţiile de viaţă pe care mi le-a dat televiziunea. E probabil una dintre cele mai bune şcoli de viaţă pe care am avut şansa să le urmez. Când eşti în permanenţă în ochii publicului vigilent, înveţi multe din mers. Cum te porţi, cum vorbeşti, ce vorbeşti şi mai ales ce nu vorbeşti. E o şcoală redutabilă.

Dacă nu ai fi fost prezentator TV, ți-ar fi plăcut să predai matematica?

Mi se mai întâmplă s-o fac şi azi, dar numai cu copiii mei. Şi-mi face în continuare aceeaşi mare plăcere.

De 14 ani de când prezinți „Apropo TV” vii mereu cu teme actuale și umor surprinzătoare. În sezonul ce va urma, iei și lecții de gătit. Însă, acasă, gătești pentru familie?

Doar aşa, în weekend sau în vacanţe, mai…

Citeste continuarea Aici

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata