Investiţie de peste 300.000 de euro în The Mavers, un startup digital & tech pe piaţa imobiliară

Foto: revistabiz.ro
0 4

The Mavers fondatorii start-up-ului românesc digital & tech pe piaţa imobiliară, anunţă o investiţie de peste 300.000 de euro în proiecte de consultanţă pe zona de digitalizare a proceselor în companii imobiliare, potrivit unui comunicat al companiei, transmis marţi AGERPRES.

„Primul proiect al companiei este Mavers Analytics Technologies (MAT), o platformă de data science care este formată din două elemente – data warehouse-ul care colectează informaţii din numeroase surse, precum site-urile dezvoltatorilor sau datele publice ale instituţiilor guvernamentale, şi algoritmii de machine learning şi inteligenţă artificială care procesează acest set de date la un nivel granular foarte ridicat. Aceasta segregare ne permite să creăm rapoarte structurate, pe varii zone de interes cu datele proprii, sau, la cerere, putem folosi datele companiilor, colectate de-a lungul timpului pentru a genera perspective noi”, a declarat, marţi, Alexandru Boghiu, cofondator The Mavers, într-o conferinţă de presă online.

Alexandru Boghiu are o experienţă de peste zece ani în zona de digital real estate, iar anterior deschiderii The Mavers, a fost Digital & Tech Director în cadrul CBRE România.

La rândul său, Radu Gogoaşă, cofondator The Mavers, consideră că diferenţa în piaţă o vor face startup-urile ce vor putea dezvolta tehnologii care creează economie de timp şi bani prin digitalizarea şi automatizarea proceselor din cadrul companiilor. Acesta are experienţă de investment în startup-uri de la Londra, specializarea fiind în zona de product development.

Din punct de vedere al viitorului, activitatea The Mavers se va axa pe trei mari piloni: proiecte de data science (Mavers Analytics Technologies), start-up studio proptech şi proiecte de consultanţă în zona de digitalizare a proceselor în companii imobiliare.

Iar ca planuri de viitor, un alt proiect la care The Mavers lucrează, în prezent este pentru divizia de dezvoltare rezidenţială a grupului Bog’Art, urmând să lanseze primul dezvoltator imobiliar digital nativ, cu operaţiuni complet digitalizate.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata