Iohannis, despre discursul Vioricăi Dăncilă din plenul Parlamentului: „Drăguţ!”. Ce spune despre suspendarea şedinţei CSAT

Președintele Klaus Iohannis consideră că „discursul de consens și pace mondială” devine un discurs „constant” al prim-ministrului Viorica Dăncilă. Întrebat cum comentează ceea ce aceasta a declarat în plenul comun al Parlamentului, Iohannis a răspuns: „Drăguţ”.

„Acest discurs de consens și pace mondială devine un discurs constant al premierului. E drăguț”, a afirmat Klaus Iohannis, la Bruxelles, unde participă la reuniunea Consiliului European.

Şeful statului a fost întrebat şi despre suspendarea ședinției CSAT și reluarea ei la 19 decembrie.

Preşedintele a spus că această decizie s-a luat prin consens și nu a fost o suspendare ostilă, a ținut să precizeze președintele. „Am căzut de comun acord să reluăm discuțiile la o dată ulterioară”, a spus președintele.

Premierul Viorica Dăncilă s-a aflat, miercuri, în plenul Parlamentului României, pentru a prezenta forma finală a programului preşedinţiei rotative pe care România o va prelua începând cu 1 ianuarie 2019. Premierul a vorbit în discursul către parlamentari despre „nevoia unui consens politic”.

Citeşte şi: Dramă pentru România: Cristina Neagu a primit un diagnostic îngrozitor, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Sezon încheiat pentru cea mai bună handbalistă a României!

Post-ul Iohannis, despre discursul Vioricăi Dăncilă din plenul Parlamentului: „Drăguţ!”. Ce spune despre suspendarea şedinţei CSAT apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata