Iohannis, despre intenţia PSD de a-l acuza înaltă trădare: „Este o fantezie a pesediştilor, e din capul locului sortită eşecului”

0 79

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit, marţi, despre intenţia PSD de a-l acuza de înaltă trădare. Şeful statului spune că nimeni nu poate face plângere penală şefului statului şi că este „o fantezie a pesediştilor”.

Preşedintele  a spus că plângerea penală pentru înaltă trădare, anunţată de liderul PSD Liviu Dragnea, pe numele său, reprezintă „un demers politicianist, care din capul locului este sortit eşecului”.

„Nu poate nimeni să facă plângere penală preşedintelui”, a mai spus Klaus Iohannis, menţionând că este complicat şi din punct de vedere parlamentar.

În plus, el a arătat că acuzaţia PSD are nu are niciun suport. „Este o fantezie a pesediştilor”, a comentat Klaus Iohannis.

„Iohannis trădează interesele României. Spune de foarte mult că Guvernul României, că România nu este pregătită să preia președinția Consiliului UE. Asta e act de trădare a intereselor naționale ale unei țări practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Drăghici, Mircea Drăghici, împreună cu dl Iordache care este prieten la cataramă cu dl Iohannis și cu sprijinul de specialitate al dlui Toader, vă rog ca după Anul Nou să depuneți acea plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Werner Iohannis”, a spus Liviu Dragnea la ședința CN al PSD.

Dragnea a criticat absenţa soţiei preşedintelui Klaus Iohannis de la audierile de la Parchetul General, adresând ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, întrebarea de ce în cazul acestei anchete nu este chemat şeful statului.

Citeşte şi: Secureanu vrea să o ducă pe „Vrăbi” în Italia, de Sărbători. Instanța e de acord, DNA se opune. Prima ieșire din țară, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu 2 milioane de lei

Post-ul Iohannis, despre…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata