Iohannis, despre violenţele din Franţa: O să le văd ''first hand''

0 92

Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat duminică, după reuniunea Consiliului European, că va vedea violenţele din Paris "first hand", cu ocazia vizitei pe care o efectua în capitala Franţei.

"Nu, dar o să le văd, cum se spune, first hand probabil", a spus Iohannis, întrebat de un jurnalist dacă a văzut violenţele de la Paris.

El a subliniat că nu doreşte să comenteze aceste violenţe şi nici dacă se aşteaptă la o reacţie la nivel european ca în cazul României, după manifestaţia de pe 10 august din Bucureşti.

"Ştiţi bine că eu nu comentez ce fac alţii în politica lor internă şi de securitate internă, aşa că nici nu vă aşteptaţi să comentez aceste lucruri. Fiecare cu abordarea lui, eu sunt cu abordarea mea că eu voi comenta ce facem noi în România pentru România, iar dacă merg în Franţa nu o să auziţi niciun comentariu din partea mea care se referă la ce fac francezii în ţara lor", a spus Iohannis, răspunzând unei întrebări a presei.

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează luni şi marţi o vizită oficială în Franţa. AGERPRES / (A – editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x