Iohannis refuză numirile Olguței Vasilescu și lui Mircea Drăghici, până după „sărbătorile de Centenar”: „Până după 1 Decembrie nu va fi schimbat niciun ministru”

0

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că nu va accepta să ia în calcul schimbarea miniștrilor până după sărbătorilor care marchează Centenarul. 

„PSD-ul este deja la al treilea Guvern. Au fost schimbate enorm de multe persoane pe pozițiile de ministru. I-am numărat. Sunt 70 de politicieni care au fost sau sunt, acum, miniștri în aceste guverne. 70 în nici doi ani. Așa nu se poate guverna. Este imposibil să schimbi miniștrii toată ziua, bună-ziua. Cum să ne imaginăm că poate să funcționeze un guvern cu două remanieri într-o săptămână.

Așa ceva nu s-a mai auzit și în acest fel nu se poate continua. Nu sunt de acord să contribui la o astfel de guvernare care seamănă mai mult cu un carusel.

În această săptămână nu va mai exista nicio schimbare de miniștrii. Iar această remaniere după remaniere va fi luată în analiză, cel mai devreme, după sărbătorile dedicate Centenarului și Zilei Naționale. Până atunci nu se va întâmpla în această zonă nimic

Sărbătorile naționale trebuie respectate așa cum se cuvine. Nu cred că românii au nevoie de acest șir de remanieri. După ce sărbătorim Centenarul așa cum se cuvine, putem reveni la circul de zi cu zi”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: VIDEO/ Primarul norvegian al comunei cu 400 de români de la Cercul Polar: „Nu e un lucru bun pentru România, dar pe mine mă bucură dacă oamenii se stabilesc aici!”

 

Post-ul Iohannis refuză numirile Olguței Vasilescu și lui Mircea Drăghici, până după „sărbătorile de Centenar”: „Până după 1 Decembrie nu va fi schimbat niciun ministru” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata