Iohannis: "România Educată" – un proiect strategic; nu este programul meu electoral

0

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri la Palatul Cotroceni că proiectul "România Educată", pe care l-a iniţiat şi ale cărui rezultate au fost puse în dezbatere publică, este unul strategic, el subliniind că nu este o poveste doar politică sau programul său electoral.

"'România Educată' este un proiect strategic, care vrea să creioneze bazele sistemului educaţional din România pentru secolul XXI, pentru viitor. 'România Educată' nu este un proiect de lege, nu este un reţetar simplu, nu este o poveste doar politică, nu este programul meu electoral, 'România Educată' este România noastră, a tuturor, pentru generaţiile care vor veni", a spus Iohannis.

El a subliniat că educaţia este baza generaţiilor viitoare.

La eveniment participă trei secretari de stat de la Ministerul Educaţiei, ministrul de resort, Ecaterina Andronescu, aflându-se la Bruxelles.

În cadrul evenimentului, a fost prezentat videoclipul de susţinere a proiectului "România Educată", în care apar actorul Victor Rebengiuc, fosta gimnastă Andreea Răducanu, actriţa Oana Pellea, filosoful Mihai Şora. AGERPRES/(A – autor: Florentina Peia, editor: Florin Marin; editor online: Magdalena Tănăsescu)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata