Ion Ștefan: Am alocat 12 milioane de lei CJ Satu Mare pentru achiziționarea unui sediu de bibliotecă

40

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a declarat, vineri seara, că a alocat suma de 12 milioane de lei Consiliului Judeţean Satu Mare pentru achiziţionarea unui sediu de bibliotecă.

„Eu am alocat banii Consiliului Judeţean. Nu i-am alocat nici unui om de afaceri (…) Alocarea acestor bani s-a făcut la cererea Consiliului Judeţean, nu au fost singurii bani alocaţi, au fost bani alocaţi la peste 1.600 de UAT-uri la acea şedinţă de Guvern. Eu nu-l cunosc nici pe preşedintele, nici pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean, eu nu am abordat această problemă în sensul în care se discută astăzi. Eu am abordat ca o problemă a unei comunităţi. Mai departe, ce fac dânşii, cum au licitat, ce s-a întâmplat mai departe este treaba celor din Satu Mare”, a spus Ion Ştefan într-o intervenţie telefonică la postul B1 Tv.

El a precizat că i-a anunţat pe procurorii DNA că ar fi dispus să renunţe la imunitate, pentru înlesnirea aflării adevărului.

„Supărarea şi atitudinea mea, pentru care am mers la DNA, a plecat de la acuza că eu aş fi avut vreo înţelegere… La DNA am fost de bunăvoie, neinvitat, am anunţat că sunt dispus şi pregătit să renunţ la imunitatea parlamentară, (…) dar nu accept să fiu făcut corupt. Eu nu sunt un cetăţean corupt. Mă voi lupta din toate puterile mele”, a mai spus Ion Ştefan.

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei s-a prezentat vineri dimineaţa la DNA, el afirmând că a venit în faţa procurorilor anticorupţie din proprie iniţiativă.

„Este o minciună faptul că am fost invitat, chemat, într-un fel sau altul, la DNA. Nu, am fost din proprie iniţiativă pentru a mă pune la dispoziţia organelor de anchetă. (…) Sunt un ministru care nu pot fi acuzat şi nu vreau să accept să fiu acuzat vreodată de corupţie, într-un fel sau altul”, a declarat Ion Ştefan, în faţa DNA.

Ministrul Dezvoltării a explicat ce a determinat…

Sursa News 24

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner