Ion Ţiriac: „Trebuie să angajez undeva între 1500 și 2000 de oameni mai mult”

325

Ion Ţiriac este patronul turneului de tenis de la Madrid, o competiţie extrem de importantă atât în circuitul feminin, cât şi în cel masculin.

Omul de afaceri român a explicat de ce costurile de organizare au fost mai mari în acest an, în comparaţie cu ediţiile precedente.

„Spre norocul nostru, Madridului îi merge mult mai bine decât Europei în general. De la ultimul oraș în Europa, a ajuns cel mai acătării din punct de vedere al numărului infectaților. Vor fi măsuri extraordinare, vor fi costuri peste costuri. Mă costă mult mai mult acum anul acesta, cu 50% din capacitate.

Socoteala e că trebuie să angajez undeva între 1500 și 2000 de oameni mai mult pentru acest turneu. Un turneu are foarte multe costuri. Nici partenerii nu prea mai plătesc tot, nu vor să plătească, pentru că nu mai sunt la fel de mulți spectatori. Dar serviciile trebuie date.”, a declarat Ion Țiriac, pentru GSP.ro.

În 2020, turneul de la Madrid a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. În acest sezon, arenele sunt deschise la 50% din capacitate.

Iar Simona Halep, numărul 3 mondial, s-a calificat în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 2.549.105 euro, după ce a învins-o, vineri, pe Sara Sorribes Tormo cu 6-0, 7-5.

Halep a obţinut victoria după o oră şi 25 de minute, dar putea încheia conturile mult mai rapid, având în vedere că a condus cu 5-1 în setul secund. Iberica a reuşit egalarea, 5-5, dar Simona a găsit resursele să se impună cu 7-5.

Saisai Zheng, locul 57 WTA a învins-o în primul tur pe poloneza Magda Linette, locul 48 WTA, scor 6-2, 3-6, 6-1.

Sursa: digi24.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata