Ionut Moşteanu propune trecerea tuturor spitalelor în subordinea Ministerului Sănătăţii

107

Ionuţ Moşteanu, propune trecerea tuturor spitalelor în subordinea Ministerului Sănătăţii şi susţine începerea acestui demers cu spitalele MApN, SRI, SIE, MAI, este propunerea liderului grupului USR PLUS din Camera Deputaţilor

Din punct de vedere politic, în sprijinul propunerii sale, Moşteanu a invocat declaraţia premierul Florin Cîţu, conform căreia „fiecare pacient din România are legătură” cu Ministerul Sănătăţii.

„Prim-ministrul a declarat (…) că fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii. Deşi foarte multe spitale nu sunt în subordinea Ministerului. În spiritul reformei la care ne-am angajat împreună, îi propun prim ministrului să demareze trecerea tuturor spitalelor în subordinea Ministerului Sănătăţii şi să începem acest demers cu spitalele MApN, SRI, SIE, MAI. Am auzit că acolo e mai mult loc, sunt mai bine dotate, e o atenţie mai mare faţă de bolnavi. Nu trebuie să existe români ‘speciali’ în lupta cu boala. Haideţi să facem asta! Şi apoi continuăm cu celelalte, cu spitalele judeţene ‘confiscate’ de baronii locali”, a scris Ionuţ Moşteanu, pe Facebook.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner