Iubitul Oanei Radu a murit. Alin suferise arsuri grave, după ce a fost atacat de un bărbat într-o scară de bloc

Iubitul Oanei Radu a murit. Bărbatul suferise arsuri grave după ce fusese atacat și nu a mai putut fi salvat. Cântăreața a făcut anunțul decesului pe contul de socializare. “Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viața! Vă mulțumim tuturor pentru toate mesajele și încurajările“, a anunțat Oana Radu.

Iubitul Oanei Radu, Alin, a fost în stare gravă  internat la spital după ce o persoană la atacat cu benzină la Craiova. Pe Facebook, o postare în care oamenii sunt îndemnați să se roage pentru viața băiatului a devenit virală. Un craiovean a băgat spaima în concitadini după ce a aruncat cu mai multe sticle Molotov într-o scară de bloc și a atacat mai mulți vecini. Una dintre victime este Alin, iubitul Oanei Radu. Individul a fost arestat preventiv.

„Iubitul meu a suferit ieri un accident .. Un om complet nebun a aruncat o sticla cu benzina si foc pe el, si are arsuri foarte grave! Rugati-va pentru el va rog din suflet!”, a scris cântăreața care s-a remarcat la Vocea României pe Facebook, la scurt timp de la incident.

Gepostet von Oana Radu am Samstag, 7. September 2019

Ce spunea Oana Radu despre atacatorul iubitului său

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău”, a mai spus artista.

„Doctorii sunt foarte rezervați în ceea ce privește șansa lui la viață. Dar nimeni nu e Dumnezeu și eu mă rog la Dumnezeu și nu o să mă lase. Eu nu îmi doresc decât să trăiască și să se bucure de mine și de cățelul nostru”, a mai spus artista.

Articolul Iubitul Oanei Radu a murit. Alin suferise arsuri grave, după ce a fost atacat de un bărbat într-o…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata