Iulia Albu s-a operat. Vedetei i-a fost îndepărtat un chist ovarian

Iulia Albu a trecut recent printr-o problemă medicală despre care a vorbit abia acum, după operație. Criticului de modă i s-a depistat un chist ovarian și a fost nevoită să ajungă pe mâna chirurgilor. Fosta soție a creatorului de pantofi Mihai Albu a povestit prin ce a fost nevoită să treacă și care este starea ei actuală de sănătate.

Iulia Albu, depistată cu chist ovarian și operată

Iulia a spus că a fost supusă unei intervenții laparoscopice de îndepărtare a unui chist ovarian. Operația a avut loc pe 24 aprilie, iar fosta jurată de la Bravo, ai stil a decis să vorbească abia acum despre asta. A spus că, din fericire, în cazul ei lucrurile au mers mai bine căci a aflat la timp de problema medicală, deci nu a fost prea târziu.

Iulia a trebuit să stea departe o lună de zile, să facă o pauză, conform tratamentului indicat de doctori. Vedeta s-a plâns că nu a beneficiat de o reducere a costurilor din spital, deși contribuie la stat, așa că toată intervenția a costat-o nici mai mult, nici mai puțin decât 12.000 de lei. Acum vedeta se simte mai bine și nu există motive de îngrijorare pentru starea ei.

Iulia Albu a mers la timp la doctor. Sursa foto: Instagram Iulia Albu

Intervenția chirurgicală a costat-o pe vedetă 12.000 de lei

„Așadar … am suferit în data de 24 aprilie 2019 (da, atât de recent) o intervenție de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian și singurul motiv pentru care m-am hotărât să vă povestesc, este că, deși sunt o femeie care a avut si are opiniile celor mai reputați specialiști, am trecut prin ceea ce unele dintre voi au trecut deja si sper că altele nu vor fi nevoite să o facă.

Din fericire, diagnosticul corect nu a a venit „prea tarziu”, operația a decurs bine, iar a doua zi eram deja acasă. Intervenția a presupus o lună de repaus „de bun simț” si o verificare ulterioară. Nu, nu am avut dureri sau disconfort major și am purtat tocuri chiar de a…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata