Jean Claude Juncker spune că a vorbit cu Dăncilă şi cu Iohannis despre problemele interne din România: „Sunt liniştit, am încredere că aceste probleme nu se vor reflecta în plan european”

0


Jean Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, a afirmat, vineri, că în urma discuţiei cu premierul Dăncilă şi cu preşedintele Iohannis, are încredere că “problemele interne” nu se vor reflecta în plan european.

“De obicei, nu fac declaraţii despre declaratii pe care le-am dat altă dată. (..) În urma discuţiilor cu dna premier, sunt linistit. De altfel, şi in urma discutiei cu presedintele republicii. Am încredere ca problemele interne nu se vor reflecta pe plan european. Si cred ca mesajul a fost bine inteles si de presedintele Senatului si al vicepresedintelui Camerei Deputatilor”, a transmis Jean Claude Jucker, la Palatul Victoria.

Şi premierul Viorica Dăncilă i-a transmis preşedintelui Comisiei Europene că România va continua să lucreze pentru realizarea obiectivului comun de consolidare a proiectului european.

“În cadrul întrevederii de astăzi cu preşedintele Juncker am reiterat încrederea într-o cooperare strânsă şi un dialog constructiv în continuarea bunei cooperări pe care am avut-o cu Comisia Europeană pe parcursul ultimelor luni. Am exprimat de asemenea speranţa că eforturile noastre comune şi susţinerea reciprocă ne vor facilita atingerea rezultatelor dorite la finalul preşedinţiei noastre la Consiliul UE şi, bineînţeles, la încheierea mandatului actualei Comisiei Europene”, a afirmat premierul la finalul vizitei Colegiului Comisarilor la Palatul Victoria, în cadrul conferinţei de presă susţinute alături de preşedintele CE, Jean-Claude Junker.

Dăncilă a adăugat că abordarea constantă şi iniţiativele Comisiei Europene pentru realizarea unei Uniuni mai puternice şi eficiente în obţinerea de rezultate concrete pentru toţi cetăţenii europeni corespund pe deplin viziunii şi…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close