jessie J a mărturisit că este infertilă și nu va putea avea copii

 

Cântăreaţa Jessie J le-a mărturisit fanilor, în timpul unui concert susținut la Londra, că nu poate avea copii, scrie Daily Mail. Confesiunea a fost făcut în fața unei săli pline, dar și a noului său iubit, actorul Channing Tatum.

Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, le-a spus fanilor că a descoperit că este infertilă acum patru ani și de atunci trebuie să trăiască cu gândul că nu va putea face niciodată copii pe cale naturală.

Artista a spus că nu a făcut această mărturisire pentru a stârni compasiunea cuiva, ci pentru a atrage atenția asupra faptului că în lume există numeroase femei care au această problemă și trebuie să trăiască cu acest gând.

Pentru a depăși momentul Jessie J a compus piesa „Four Letter Word“, o melodie care este despre infertilitate, și despre care spune că a ajutat-o să depășească tristețea pe care a simţit-o la aflarea veştii că nu va putea rămâne însărcinată vreodată.

Atunci când cântăreața făcea această dezvăluire pe scena Royal Albert Hall din Londra, în public se afla și iubitul ei, actorul Channing Tatum, de 38 de ani. Starul din Magic Mike a postat un mesaj emoționant pe Instagram după acest moment, scriind că ”Această femeie tocmai și-a deschis sufletul pe scena de la Royal Albert Hall. Cei care au fost acolo au fost martorii unui moment special. Wow”.

Channing Tatum și Jessie J, au început recent o relație, iar jurnaliștii americani susțin că unul dintre motivele pentru care starul din Magic Mike și-a ales noua iubită este asemănarea izbitoare cu fosta soție, Janna Dewan.

Citește și: Un fost director Metrorex rupe tăcerea: Toate sistemele de ventilaţie de la metrou trebuiau înlocuite după 1990

 

Post-ul jessie J a mărturisit…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata