Jolie, manevra MIZERABILA in custodia copiilor! Ce le-a spus micutilor despre Brad Pitt. Nu te asteptai la asta din partea ei!


Cu aceasta ocazie, tot mai multe detalii din dosarul lor ies la suprafata. Recent, Dailymail.co.uk a publicat un material socant care pare sa ii dea dreptate lui Brad Pitt care se bucura ca a divortat de Angelina Jolie. Se pare ca vedeta are doua fete. Angelina Jolie ‘i-a spus fiului Pax ca Brad Pitt nu a vrut sa il adopte’, in timpul procesului de custodie.
Se pare ca despartirea celor doi a lasat-o pe vedeta cu un gust extrem de amar. Angelina Jolie a scos toate armele la atac si a incercat sa il lase pe Brad Pitt fara custodie. Dupa ce un judecator a amendat-o grav, vedeta s-a mai imblanzit.
Acum, s-a aflat ca Angelina Jolie i-a spus lui Pax, fiul de 15 ani al cuplului, ca ‘tatal lui nu a vrut niciodata sa il adopte’. Informatia a fost publicata de Ws Weekly, venita printr-o sursa apropiata celor doua vedete de la Hollywood.
In plus, Angelina Jolie i-a spus lui Pax ca ‘Brad Pitt a fost furios ca am inceput actele de adoptie’. Conform presei internationale, Brad Pitt a negat ca ar fi spus asta despre Pax. Relatia celor doi a fost afectata dupa ce Angelina Jolie i-a spus aceste lucruri.

Articolul Angelina Jolie ‘i-a spus fiului Pax ca Brad Pitt nu a vrut sa il adopte’, in timpul procesului de custodie apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata