Jolie, manevra MIZERABILA in custodia copiilor! Ce le-a spus micutilor despre Brad Pitt. Nu te asteptai la asta din partea ei!


Cu aceasta ocazie, tot mai multe detalii din dosarul lor ies la suprafata. Recent, Dailymail.co.uk a publicat un material socant care pare sa ii dea dreptate lui Brad Pitt care se bucura ca a divortat de Angelina Jolie. Se pare ca vedeta are doua fete. Angelina Jolie ‘i-a spus fiului Pax ca Brad Pitt nu a vrut sa il adopte’, in timpul procesului de custodie.
Se pare ca despartirea celor doi a lasat-o pe vedeta cu un gust extrem de amar. Angelina Jolie a scos toate armele la atac si a incercat sa il lase pe Brad Pitt fara custodie. Dupa ce un judecator a amendat-o grav, vedeta s-a mai imblanzit.
Acum, s-a aflat ca Angelina Jolie i-a spus lui Pax, fiul de 15 ani al cuplului, ca ‘tatal lui nu a vrut niciodata sa il adopte’. Informatia a fost publicata de Ws Weekly, venita printr-o sursa apropiata celor doua vedete de la Hollywood.
In plus, Angelina Jolie i-a spus lui Pax ca ‘Brad Pitt a fost furios ca am inceput actele de adoptie’. Conform presei internationale, Brad Pitt a negat ca ar fi spus asta despre Pax. Relatia celor doi a fost afectata dupa ce Angelina Jolie i-a spus aceste lucruri.

Articolul Angelina Jolie ‘i-a spus fiului Pax ca Brad Pitt nu a vrut sa il adopte’, in timpul procesului de custodie apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata