Judecătorii au dat sentința! Ce s-a întâmplat cu afaceristul în mașina căruia a murit Răzvan Ciobanu

Designerul, Răzvan Ciobanu, a murit în urma unui accident rutier a doua zi de Paște, după ce a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci de pe câmp. Ciobanu era singur în mașină, iar anchetatorii au găsit în autoturism buletinul unui afacerist din Oltenița. Ulterior, omul de afaceri, Iulică Cercel, a fost judecat și condamnat la închisoare.

Judecătorii au condamnat un bărbat în cazul morții lui Răzvan Ciobanu

Celebrul designer a murit într-un accident rutier produs în comuna Săcele, din județul Constanța. Autoturismul pe care îl conducea a ieșit de pe partea carosabilă, cel mai probabil din cauza vitezei și a izbit mai mulți copaci de pe câmp. În mașina condusă de celebrul creator de modă, anchetatorii au găsit buletinul unui bărbat din Oltenița, județul Călărași. Iulică Cercel este cel care utiliza autoturismul, proprietara mașinii fiind iubita sa, Mădălina Georgiana I.

Judecătorii din Oltenița au decis judecarea afaceristului pentru evaziune fiscală. Ulterior, Iulică Cercel a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. “În baza art. 38 alin.1,art.39 alin.1 lit.b, art.45 alin.3 lit.a NCp și art.10 din Legea nr.187/2002, inculpatul Cercel Iulică va executa pedeapsa cea mai grea de 2 ani și 8 luni închisoare, la care se adaugă un spor de 4 luni, și anume 3 ani închisoare, precum și 2 ani interzicerea drepturilor prev. de art. 66 alin.1 lit.a,b NCp (corespunzator art. 64 lit. a) teza a II-a si lit. b C.pen. 1969). În baza art.45 alin.5 NCp aplică inculpatului pedepsele accesorii prev. de art.66 alin.1 lit.a,b NCp pe durata executării pedepsei rezultante”, arată judecătorii.

Totodată, magistrații au stabilit și partea penală. ,,În baza art. 91 si 97 alin.2 NCp suspendă sub supraveghere executarea pedepsei rezultante de 3 ani închisoare, pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani, calculat de la data ramânerii definitive a s.p.nr.99/29.11.2016 aplicată de Tribunalul…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata