Jurgen Klinsmann ar putea deveni noul selecționer al Ecuadorului

113

Jurgen Klinsmann ar putea prelua banca tehnică a echipei naționale a Ecuadorului, după ce Hernan Dario Gomez a fost concediat, după evoluția slabă la Copa America.

În lipsa unui antrenor principal, banca tehnică a Ecuadorului a fost preluată de antrenorul naționalei U20, Jorge Celico. Sub îndrumarea acestuia, în ultimul meci, amicalul împotriva Argentinei, Ecuador a pierdut cu 6-1.

Potrivit The Sun, Klinsmann se află în discuții avansate cu Federația Ecuadoriană de Fotbal pentru preluarea postului de selecționer, însă au fost vehiculate și nume precum Santiago Solari, Fernando Hierro, Jose Pekerman sau Gianni de Biasi.

Președintele Federației Ecuadoriene de Fotbal, Carlos Galarza, a declarat, potrivit aceleiași surse, că: ”Nu este nimic concret. Sunt doar speculații. S-au purtat discuții cu mai mulți antrenori sau, mai bine spus, cu un antrenor”.

În cariera sa de antrenor, Klinsmann a mai pregătit formații precum Bayern Munchen sau Toronto FC. De asemenea, Klinsmann a antrenat și echipe naționale. Acesta a fost selecționerul Germaniei, din 2004 până în 2006, și al Statelor Unite ale Americii, în perioada 2011-2016.

Alături de reprezentativa Statelor Unite, Jurgen Klinsmann a cucerit Gold Cup, în sezonul 2012-2013.

Sursa: News24.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner