Kanal D a spulberat concurența!

Televiziunea turcească a reușit, miercuri seara, să spulbere concurența. Un cunoscut serial a dus Kanal D fix pe primul loc în preferințele românilor. Care a fost acesta?

Kanal D a spulberat concurența! Serialul care a plasat televiziune pe primul loc

Astfel, Kanal D a ajuns, miercuri seara, pe primul loc în audienţe, conform cifrelor furnizate de Kantar Media România. Serialul ”Mă numesc Zuleyha” a plasat televiziunea turcească pe primul loc în preferințele publicului din întreagă țară și de la orașe.

Astfel, în intervalul difuzării producției (20:00 – 23:30), stația TV a înregistrat 7,3% puncte de rating și 18,5% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,0% cota de piață, pe targetul All Urban.

Aşadar, peste 1 milion (1.282.000) de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la 21:30, a ținut în fața micilor ecrane 1.659.000 de fani ai serialului. Serialul “Mă numesc Zuleyha” poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Kanal D va difuza o nouă emisiune cu Dan Negru

În plus, postul de televiziune Kanal D îi provoacă pe români la cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii, “Jocul cuvintelor”. Dan Negru, charismaticul maestru de ceremonii al emisiunii, îi invită pe telespectatori să îşi exerseze mintea în cea mai frumoasă joacă, atractivă tocmai prin simplitatea ei.

Aşadar, formatul original al emisiunii este unul internaţional, “Think”, şi a fost produs în Turcia. A fost difuzat în tări cum ar fi Polonia şi Slovenia, iar acum a venit rândul românilor să se bucure de un concurs foarte accesibil şi antrenant, pentru toată familia.

De asemenea, fiecare editie a emisiunii „Jocul cuvintelor” va aduce în „ring” concurenţi dornici să-şi testeze aptitudinile, să-şi înfrângă emoţiile şi, cel mai important, să ghicească acele cuvinte corecte, în urma definiţiilor oferite de Dan Negru. Fiecare dintre concurenţi va avea un timp limită la dispoziţie pentru a oferi soluţia, iar cuvintele identificate corect vor atrage importante premii în bani.

Astfel că, atât concurenţii acestui quiz show, cât şi telespectatorii, din confortul din faţa micului ecran, se pot lansa în „Jocul cuvintelor”. Un vocabular exersat, proprietatea termenilor şi uşurinţa de a face conexiuni corecte sunt acele ingrediente care oferă oricui şansa găsirii cuvantului potrivit. Pentru că Dan Negru da definiţia, iar concurenţii găsesc soluţia!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata