Klaus Iohannis: A mai rămas de rezolvat treaba cu Secția specială. O rezolvăm și pe asta

0 139

Klaus Iohannis a declarat că PSD a fost pe contrasens cu românii, încă de când a preluat guvernarea. Șeful statului a precizat că s-a opus amnistiei și grațierii, modificării Codurilor penale și a legilor justiției, însă a mai rămas de rezolvat problema cu Secția de anchetare a magistraților.

„Cum am putut noi românii să ajungem în această situație extrem de neplăcută și ca să fim sinceri și neașteptată? Cum am putut noi sîă ajungem să fim conduși de acest PSD deraiat, debusolat și să avem un guvern care face atâta rău României? Dragii mei, PSD-ul a condus marea majoritate a anilor din ultimii 30 de ani, dar ce și-au permis în ultimii 3 ani e nemaivăzut și nemaiauzit. PSD în realitate e principala piedică în dezvoltarea României. PSD-ul a ajuns la putere după alegeri, fiindcă lumea nu s-a dus și dacă vrem să fim foarte sinceri, poate și noi puteam să lucrăm mai mult, să fim mai activi, mai convingători și să îi ducem pe români la vot în decembrie 2016”, a afirmat Klaus Iohannis, miercuri, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL București – Ilfov din Capitală.

Șeful statului a adăugat că PSD după ce a ajuns la putere a început acapararea instituțiilor principale ale României, iar PNL și opoziția nu a putut face treabă deoarece „s-a împiedicat de acest PSD”.

„Poate de data aceasta reușim mai mult, fiindcă ne-am săturat toți de acest PSD, penru că au promis marea cu sarea românilor și când au ajuns la putere au umplut cu funcții persoane incompetente. S-au apucat să acapareze marile instituții ale României și au realizat ceva inimaginabil, o involuție a României, într-o perioadă în care am fi putut avea atâtea șanse de dezvoltare. Am fi putut, dacă nu ne-am fi împiedicat de acest PSD, să fim în rând cu națiile mari ale Europei. Europa ne respectă, ne dorește. Vă reamintesc de Summitul care a avut loc în inima României. I-ați văzut cu câtă…

Citeste continuarea pe News 24

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata