Klaus Iohannis cere anchetarea de urgenţă a cauzelor accidentului de la Alba Iulia. Mesaj de condoleanţe transmis de şeful statului

0 111

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut, vineri, anchetarea cu celeritate a cauzelor producerii accidentului de la Alba Iulia, în care un militar şi-a pierdut viaţa, electrocutat. Şeful statului transmite condoleanțe familiei și camarazilor militarului care și-a pierdut viața la Alba Iulia, alături de întreaga sa compasiune.

Administraţia Prezidenţială a transmis că președintele României a aflat cu tristețe despre tragicul incident care a avut loc în această zi, la Alba Iulia, în urma căruia un militar din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană „Potaissa” din Turda a decedat în timp ce participa la activitățile de pregătire a sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.

Președintele Klaus Iohannis transmite condoleanțe familiei și camarazilor militarului care și-a pierdut viața la Alba Iulia, alături de întreaga sa compasiune.

Președintele României a solicitat anchetarea cu celeritate a cauzelor producerii incidentului.

Un militar și-a piedut viața, în această dimineață, în gara din Alba Iulia, în timp ce se afla pe un tanc. Se pare că acesta a fost electrocutat, în timpul descărcării unor tancuri pentru Parada de 1 Decembrie.

Militarul care a decedat făcea parte din Balalianul 3 Apărare Antiaeriană „POTAISSA” din Turda. Acesta „executa o misiune în cadrul detașamentului destinat debarcării tehnicii militare în gara Alba Iulia, ce urmează să participe la Ceremonia militară de 1 decembrie”, anunță MApN, într-un comunicat.

„Militarul a fost electrocutat de la rețeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară. Colegii au apelat serviciul de urgență 112, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj al SMURD, care a constatat…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x