Klaus Iohannis critică guvernul, pentru lipsa bugetului pe 2019: „Probabil există probleme! Se ocupă de schimbat şefi de la ANAF şi din alte poziţii”


Preşedintele Klaus Iohannis a criticat, vineri, lipsa unui proiect de buget pe anul în curs, arătând că aceasta este o problemă gravă şi că PSD trebuie să vină cu explicaţii. „Se ocupă de schimbat şefi de la ANAF şi din alte poziţii”, a mai comentat preşedintele.

„Este o problemă gravă. Am pus această întrebare în decembrie şi o mai pun o dată. Unde este proiectul de buget? PSD a guvernat în tot acest timp. PSD a avut toate condiţiile şi trebuia să vină, conform legii în vigoare, până pe 15 noiembrie, cu proiectul de buget. Nu există, la momentul acesta, niciun proiect de buget”, a spus preşedintele Klaus Iohannis.

El a precizat că, „în loc să se ocupe de buget, fiindcă toată lumea are nevoie de bugetul pe anul în curs, pentru că deja este târziu, se ocupă de schimbat şefi de la ANAF şi din alte poziţii, lucru care lui îi dă foarte mult de gândit”.

„Probabil există probleme cu bugetul. Aceste lucruri trebuie să le explice de urgenţă PSD şi să vină cu un proiect de buget”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Citeşte şi: Un român a proiectat avionul anului 2030! Radu Iordache, fost student la Universitatea Delft din Olanda, prezintă modelul care i-a adus un premiu de 5.000 de euro

Post-ul Klaus Iohannis critică guvernul, pentru lipsa bugetului pe 2019: „Probabil există probleme! Se ocupă de schimbat şefi de la ANAF şi din alte poziţii” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata