Klaus Iohannis, despre alegerile prezidenţiale de la sfârşitul anului: „Voi intra în competiţie pentru un nou mandat, mă susţine PNL”

0 103


Preşedintele Klaus Iohannis a reiterat, vineri, la Palatul Cotroceni, că va candida pentru un nou mandat, la alegerile prezidenţiale de la sfârşitul acestui an, precizând că PNL îl susţine în acest scrutin. 

„Începem anul 2019, un an cu foarte multe provocări, începem direct cu președinția Consiliului EE, iar săptămâna viitoare vom avea vizita Comisiei Europene, pentru a începe în forță acest mandat. Sunt convins că vom face față cu bine”, a spus preşedintele, într-o declaraţie de presă.

Şeful statului a mai arătat că în luna mai vom avea alegerile europarlamentare.

„Vreau să vă spun încă de pe acum că este foarte important să vă prezentați la aceste alegeri. La sfârșitul anului vom avea alegeri prezidențiale și reiterez ceea ce am spus: voi intra în cursa pentru un nou mandat de președinte”, a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele a menţionat că, în 2019, şia propus trei obiective mari: o mai bună integrare europeană, consolidarea statutului nostru în NATO și unul dintre obiectivele mari este consolidarea statului de drept în România și asta înseamnă consolidarea luptei împotriva corupției.

„Personal, obiectivul meu este obținerea unui nou mandat de președinte al României”, a declarat Klaus Iohannis.

El a menţionat că va fi susţinut în acest scrutin de cei de la PNL, arătând că o susţinere din partea altor partide de dreapta rămâne să se discute, pe parcursul acestui an. „Importantă este susţinerea românilor”, a  mai spus el.

Citeşte şi: Un român a proiectat avionul anului 2030! Radu Iordache, fost student la Universitatea Delft din Olanda, prezintă modelul care i-a adus un premiu de 5.000 de euro

Post-ul Klaus Iohannis, despre alegerile prezidenţiale de la sfârşitul anului:…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata