Klaus Iohannis participă la şedinţa CSM. Consiliul îşi alege o nouă conducere şi îşi prezintă bilanţul pe 2018

Preşedintele Klaus Iohannis va merge, miercuri, în plenul Consiliului Superior al Magistraturii, care are pe ordinea de zi alegerea noii conduceri a Consiliului.

Ordinea de zi a şedinţei care începe la ora 12.00 include „Raportul de activitate al Consiliului Superior al Magistraturii pe anul 2018” şi „Alegerea noii conduceri a Consiliului Superior al Magistraturii”.

Preşedintele a participat de mai multe ori la şedinţele plenului CSM în care a fost aleasă o nouă conducere. Pentru functia de vicepreşedinte va candida procurorul Nicolae Solomon, asa cum a anuntat marţi Sectia pentru procurori. În schimb, Secţia pentru judecatori va desemna, intr-o sedinta separată, candidatul pentru funcţia de presedinte al Consiliului.

Şeful statului a suspendat, marţi, şedinţa CSAT, după mai bine de trei ore de discuţii cu reprezentanţii Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

„Au fost discutate subiecte de pe ordinea de zi mult mai în detaliu, dar nu despre bugetele instituţiilor de securitate, a precizat ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, la Digi 24, după şedinţă.

El a mai precizat: „A fost un punct care era spre finalul agendei. Aici am cerut să fie introdusă pe ordinea de zi de astăzi acest punct şi am fost plăcut surprins că s-a agreat ca acest punct să fie discutat, numai că a fost la finalul agendei şi nu a mai apucat să fie discutat”.

Citeşte şi: Schimbările Codului Rutier italian pe înțelesul tuturor. Ce trebuie să știe românii din Italia cu mașini înmatriculate în țară, pentru a nu risca amenzi usturătoare

Post-ul Klaus Iohannis participă la şedinţa CSM. Consiliul îşi alege o nouă conducere şi îşi prezintă bilanţul pe 2018 apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata