Klaus Iohannis participă la şedinţa CSM. Consiliul îşi alege o nouă conducere şi îşi prezintă bilanţul pe 2018

0

Preşedintele Klaus Iohannis va merge, miercuri, în plenul Consiliului Superior al Magistraturii, care are pe ordinea de zi alegerea noii conduceri a Consiliului.

Ordinea de zi a şedinţei care începe la ora 12.00 include „Raportul de activitate al Consiliului Superior al Magistraturii pe anul 2018” şi „Alegerea noii conduceri a Consiliului Superior al Magistraturii”.

Preşedintele a participat de mai multe ori la şedinţele plenului CSM în care a fost aleasă o nouă conducere. Pentru functia de vicepreşedinte va candida procurorul Nicolae Solomon, asa cum a anuntat marţi Sectia pentru procurori. În schimb, Secţia pentru judecatori va desemna, intr-o sedinta separată, candidatul pentru funcţia de presedinte al Consiliului.

Şeful statului a suspendat, marţi, şedinţa CSAT, după mai bine de trei ore de discuţii cu reprezentanţii Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

„Au fost discutate subiecte de pe ordinea de zi mult mai în detaliu, dar nu despre bugetele instituţiilor de securitate, a precizat ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, la Digi 24, după şedinţă.

El a mai precizat: „A fost un punct care era spre finalul agendei. Aici am cerut să fie introdusă pe ordinea de zi de astăzi acest punct şi am fost plăcut surprins că s-a agreat ca acest punct să fie discutat, numai că a fost la finalul agendei şi nu a mai apucat să fie discutat”.

Citeşte şi: Schimbările Codului Rutier italian pe înțelesul tuturor. Ce trebuie să știe românii din Italia cu mașini înmatriculate în țară, pentru a nu risca amenzi usturătoare

Post-ul Klaus Iohannis participă la şedinţa CSM. Consiliul îşi alege o nouă conducere şi îşi prezintă bilanţul pe 2018 apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close